Driving Consulting Oy järjestää ammattipätevyyden jatkokoulutusta. Koulutuskeskuksemme on Liikenteen turvallisuusvirasto Trafin hyväksymä /
koulutuskeskuskoodimme on 061198.

 

                                 Ammattikuljettaja, tärkeää asiaa juuri sinulle!

Tulemme mielellämme pitämään koulutukset  yrityksessänne  jahka vaan riittävä osallistujamäärä on samassa paikassa samaan aikaan.

   

Pidäthän  silmällä kurssikalenteriamme,  koulutuspäiviä päivitetään koko ajan lisää kalenteriin ja jatkamme toki 10.9. jälkeenkin CAP-ammattipätevyyden jatkokoulutusta.

Seuraavat CAP-ammattipätevyyden jatkokoulutuspäivät:

Tietuturva 1. 24.2.2017

Kurssi alkaa klo 8.00 Let´s start Driving!-liikennekoulun keskustan toimipisteellä osoitteessa Kirkkokatu 20. Ilmoittautua voit mukaan netissä, soittamalla 0400276308

Hätäensiapu- koulutus 25.2.2017

Kurssi alkaa klo 8.00 Let´s start Driving!-liikennekoulun keskustan toimipisteellä osoitteessa Kirkkokatu 20. Ilmoittautua voit mukaan netissä, soittamalla 0400276308          

Lisätietoja ja/tai ilmoittautumiset:                 

 Puhelin 0400 276308

 

Pidä pyörät pyörimässä ja varaa paikkasi hyvissä ajoin!

Myöhemmin kuin 4 arkipäivää ennen

sovittua koulutusta tapahtuvista ennakkoilmoitusten peruttamisista

peritään peruuntumismaksuna 50€ järjestelymaksu.

 

JATKOKOULUTUSTARJONTAMME (CAP-KOULUTUS):

  • Ennakoivan ajon koulutus
  • Hätäensiapu
  • Kustannustietoinen kuljettaja
  • Ammattikuljettajan turvallisuuskoulutus
  • Työhyvinvointi ja työssä jaksaminen
  • Auta ja pelasta turvallisesti
  • Ajo- ja lepoaika-asetus /Digipiirturi

Ym. alati uusiutuvassa koulutusarjonnassamme

Koulutuspäivien hintaan sisältyy todistus.

Koulutuspäivien minimiryhmäkoko on 10 osallistujaa.

Räätälöimme koulutuksen joustavasti asiakkaidemme tarpeiden mukaan. Kysy tarjoustamme Cap Customer - sopimusasiakkuudesta! Koulutus voidaan järjestää muillakin paikkakunnilla kuin Joensuussa -joko yhteistyökumppaniemme tai esim. asiakkaamme omissa tiloissa niin haluttaessa. Yrittäjä, ota yhteyttä ja pyydä tarjous räätälöidystä koulutuksestamnme. Yritysryhmät tarjouksen mukaan.

Sivullamme oleviin hintoihin lisätään alv 24%.. Lisäksi tulee Trafin kirjaamismaksu, joka tällä hetkellä on €17/osallistuja.


Tietoa jatkokoulutuksesta

cap

Koulutuksen suorittamisaika: CAP ammattipätevyyskoulutukset voi käydä peräkkäisinä päivinä tai 5 vuoden aikana eri ajankohtina. Koulutuksen voi suorittaa myös vuosittaisena koulutuksena 1 pvä (7h) / vuosi. Näin keräät koulutuksen viiden vuoden aikana ja vältät koulutusruuhkat ennen viiden vuoden jakson loppua.

Jatkokoulutukset on oltava suoritettuna linja-autonkuljettajilla
10.9.2013 mennessä (ajo-oikeus alkanut ennen 10.9. 2008) ja kuorma-auton kuljettajilla 10.9.2014 mennessä (ajo-oikeus alkanut ennen 10.9.2009). Muiden on suoritettava jatkokoulutus viiden vuoden kuluessa ammattipätevyyden saamisesta.

-Jos ammattipätevyyden jatkokoulutusta ei suoriteta, niin pätevyys hoitaa kuljettajan tehtäviä lakkaa. Ammattipätevyys voidaan kuitenkin saattaa voimaan, kun vaadittavat viisi koulutuspäivää täyttyy. Ajo-oikeus ko. ajoneuvoluokkiin säilyy, vaikka ammattipätevyys lakkaa.

Koulutuksen kokonaismäärä on siis 35h viiden vuoden aikana. Opetus koostuu vähintään 7h jaksoista eli koulutuspäivistä, joita tarvitaan viisi. Koulutus voi koostua teoriaopetuksesta, ajo-opetuksesta tai molemmista. Koulutukseen (35h) on sisällytettävä ennakoivan ajon koulutusta vähintään 7h. Vaarallisten aineiden kuljetuksissa (ADR) ajolupa koulutuksista hyväksytään jatkokoulutuksessa, yksi koulutuspäivä yhtä ADR -kurssia kohden.

Ammattipätevyyden voimassaolosta joko haetaan ammattipätevyyskortti tai pätevyydestä tehdään merkintä ajokorttiin.

Ota yhteyttä!

Yhteyshenkilösi: Marja Gröhn
puh: 0400 276 308
Sähköposti: cap@driving.fi